BAM-utbildningar med verklighetskoppling!

Arbetsmiljöutbildningar - BAM och BAMSAM

Ett grupparbete i full gång under en av PLASSNERS utbildningspass

Vi utbildar med 100% Engagemang, ANPASSNING OCH EXPERTIS!

Vi tror på en bra arbetsmiljö på riktigt! Därför ger vi  järnet för att alla våra kursdeltagare ska få bästa möjliga utbildning. Vårt mål är att du efter kursen ska kunna göra din egen arbetsplats ännu bättre.


Alla våra utbildare har lång arbetslivserfarenhet från det verkliga arbetslivet. De flesta har varit chefer och har en praktisk erfarenhet av  flera olika branscher, allt från Bygg, Hotell och Restaurang till Vård och Energi. Vår breda bakgrund ger oss förutsättningar att ge alla på kursen en verklighetsnära utbildning där praktisk tillämpning är riktmärket. Vi arbetar stenhårt för att våra arbetsmiljöutbildningar ska skapa engagemang och närhet och därför strävar vi alltid efter att anpassa innehållet efter respektive bransch.

Marcus Bengtsson, VD på Hotell Riviera Strand gillar Plassners Bam-utbildning

SAGT om kursen!

"Vår företagsutbildning i
BAM-SAM-SCORE var på en anpassad nivå, vilket gjorde att alla förstod och kände sig delaktiga på ett bra sätt. Kan varmt rekommendera den till andra hotell och restauranger "


Marcus Bengtsson, VD 
Hotell Riviera Strand
BÅSTAD

BOKA DIN KURSPLATS IDAG!

BAM-utbildningen (BAMSAM) är arbetsmiljöutbildningen för dig som behöver lära dig arbetsmiljö från grunden.
Du lär dig en effektiv metod för att jobba med arbetsmiljöförbättringar i din organisation, och får också grundläggande kunskap om lagar och regler. Dessutom lär du dig hur du söker mer kunskap om arbetsmiljö och hur du hanterar både fysiska och psykosociala arbetsmiljöfrågor på din arbetsplats.